Politica de confidențialitate
Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate descrie informațiile pe care le colectăm, cum sunt acestea folosite și care sunt practicile TRUE ART SRL în ceea ce privește securitatea informațiilor.
Colectarea informațiilor

La vizitarea site-ului nostru, vom colecta în mod automat adresa dvs. IP, ora și data vizitei, tipul browserului folosit cât și paginile pe care le-ati accesat. Aceste informații sunt doar jurnalizate, nu se procesează și nu se trimit unor terțe persoane.

Confidențialitatea și securitatea datelor personale

TRUE ART SRL certifică faptul că vă respectă drepturile conferite de Legea nr. 677⁄2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365⁄2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130⁄2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare.

Toate datele și informațiile furnizate de clienți și colectate de TRUE ART SRL, atât la momentul înregistrării pe site, cât și ulterioare, sunt absolut confidențiale. Aceste date sunt necesare și vor fi folosite exclusiv în scopul furnizării serviciilor noastre (confirmarea comenzilor, notificări, expedierea facturilor). Ele nu vor fi sub nici o formă trasmise terților sau folosite în alte scopuri.

Confidențialitatea se extinde și asupra fișierelor, email-urilor, bazelor de date sau a oricaror alte informații încărcate sau create pe serverele TRUE ART SRL.

În cazul plății cu card Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastră sunt introduse direct în sistemul de procesare aprobat de Visa sau MasterCard și nicio informație despre card nu ajunge la noi. În cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de catre o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar dupa autentificarea în acest sistem - introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

Persoanele autorizate să prelucreze datele cu caracter personal s-au angajat să respecte confidențialitatea datelor prin contracte individuale.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizatori, de a modifica conținutul site-urilor fără a avea acest drept sau de a afecta performațele serverelor va fi considerată ca o tentativă de fraudă și va pune în mișcare cercerarea penală împotriva celor responsabili.