WebCMS

Website-ul este parte din imaginea firmei si este normal ca acesta sa fie sub controlul si la indemana dvs. CSM-ul este metoda optima de control, cu o utilizare accesibila si usor de invatat.

 

Site-ul web prevazut de True Art va fi echipat cu un robust sistem de administrare usor de utlilizat, sau CMS (Content Management System). CMS-ul va permite angajatilor dvs. sa adauge, editeze sau sa stearga date, zone HTML ale bazei de date din site, bazate pe diversele permisii oferite de administratorii de baza. CMS-ul creat de True Art este deasemenea dotat cu o securitate maxima de verificare a datelor.

Administrarea rubricilor din front-end se realizeaza prin intermediul back-end-ului si poate fi efectuata foarte usor prin intermediul interfetei web, astfel asigurandu-se posibilitatea de acturalizare continua (in timp real) a continutului.

Firma dvs. va avea control complet asupra datelor din site si nu va ramane dependenta de vanzatori web pentru a-si updata rapid informatia.

Cu un mic training gratuit oferit de True Art, echipa dvs. va putea cu usurinta sa schimbe textul aferent si elementele de imagine din paginile site-ului, inclusiv adaugarea de noi pagini folosind un modul implementat de noi. Membri firmei care au deja experienta utilizarii programelor Ms Word sau a pachetului Ms Office, vor gasi o usurinta totala in modificarea sau adaugarea de date pentru a mentine o actualizare permanenta a site-ului.