Web Design

Imaginea ta în online contază

Creare site web

Website-ul ar trebui să fie trei lucruri:
centrat pe om, convingător și doveditor în timp.

În lumea în care trăim, devine din ce în ce mai evident că prezența online creează valoare oricărei firme. Fiecare site este codat personalizat, răspunde interactiv fie că este mobil sau desktop și este dezvoltat în funcție de client.

Ne dorim ca site-urile pe care le dezvoltăm să iasă în evidență în peisajul digital, deoarece invariabil ajungem să credem în ceea ce oferă clienții noștri.

În opinia noastră, nu există o dezvoltare a site-urilor cu o singură dimensiune. Fiecare site răspunde la un set specific de nevoi și necesită o notă personală.

Service Images
Programează întâlnire

Procesul de lucru

Service Images

Planificare

Începem prin proiectarea site-urilor web, așa că este de responsabilitatea noastră să asigurăm un proces de proiectare fără probleme, finalizând site-ul în la timp și în buget. Petrecem timp cu clienții pentru a dezvolta în detaliu scopul, funcționalitățile website-ului și să înțelegem strategia de comunicare.

Aceasta poate include de la datele analitice de navigare și interacțiune a utilizatorilor, până la funcționalități și stiluri de design individuale.

Suntem încrezători că oferim servicii de design web de cea mai înaltă calitate în Sibiu. Ca atare, trebuie să ne menținem atenția asupra detaliilor de la început la sfârșit.

Design

Înarmați cu informații despre domeniu de aplicare a site-ului web, designerii site-urilor noastre web pot începe să creeze schițe, cadre de afișare și prototipuri. Numim acest proces „definirea stilului”. Echipa noastră se va concentra pe 2 pagini majore și va colabora cu dvs. pentru a perfecționa design-urile și funcționalitatea acestor pagini. Acest lucru ne permite să obținem o înțelegere adevărată a preferințelor stilului și a eficacității desenelor. Testarea obiectivă poate avea de asemenea loc, permițând ambelor părți să ia decizii bazate pe date cu privire la design.

Website Development & CMS

Echipa de dezvoltatori web a True Art are experiență de dezvoltare a site-urilor web pe mai multe sisteme gestionare a conținutului, inclusiv WordPress (inclusiv Woo Commerce), dar și propriul nostru manager de conținut (CMS) dezvoltat intern si personalizat pentru fiecare proiect. Toate site-urile noastre web sunt dezvoltate într-un mediu de organizare și gestionate prin intermediul software-ului de management de conținut.

Vom lucra cu dvs. pentru a implementa conținutul necesar pentru site și pentru a popula site-ul web cu înregistrări de conținut textual, imagini și video. Dacă site-ul este reproiectat, echipa noastră de marketing digital va crea un plan de proiect care să se asigure că site-ul este complet migrat, inclusiv redirectări pentru a preveni orice legături rupte și 404.

Training, întrebări finale și testare

Ultima etapă înainte de a poziționa noul site web în online. Echipa noastră va testa complet site-ul pe mai multe dispozitive și browsere. Orice alte integrări de API pot fi, de asemenea, testate astfel încât să fim siguri de un proces fără probleme. Acordăm training pentru a învăța cum să modificați conținutul și răspunde la orice întrebări aveți pentru a înțelege site-ul web de care veți beneficia.

Service Images